0
0,00 KN
Peppa Pig party baloni i proizvodi za ludu igru, smijeh i slavlje!    Klikni ovdje i naruči!    
3, 2, 1 i misija Party Svemir počinje! Sve što ti je potrebno za svemirsku zabavu pronađi u našem novom kompletu SVEMIR! Klikni ovdje! 
Napravi simpatičan natpis iz balona! Ukrasi balonom brojem svoj rođendan, proslavu obljetnice, napiši svoje ime ili jednostavno izreci svoj osjećaj pomoću balona u obliku slova!     Mali baloni brojevi i slova su folijski baloni za puhanje na zrak veličine 33 cm! Ne treba helij, jednost...
NOVO U PONUDI – za sve one koji vole slano i slatko! Komplet za pripremu vrhunskih kokica kod vas doma. Ne propusti ni slatke kokice ni finu šećernu pjenu. Klikni ovdje i naruči! Neka i kod vas zamirišu kokice kao u najboljem kinu!
Veliki balon slovo možete napuhati helijem ili zrakom. Balone u obliku slova napuhane helijem možemo poslati na Vašu adresu, ili ih možete preuzeti u našim prodavaonicama. Pogledaj ovdje.   
U ponudi imamo velike brojeve u raznim bojama, dimenzija svakog balona brojke je navedena uz proizvod. Napuhane balone brojeve šaljemo na Vašu adresu, a možete ih preuzeti i sami u našim prodavaonicama. Pogledaj ovdje.  

© 2021 Dominion d.o.o. · Sva prava pridržana · Kolačići (cookies) · Pravni uvjeti